Blogg

Åter helg.

26/11-11

Klockan ringer 02,00 dags att gå upp och göra sig klar och packa in det sista i bilen. Trissa är med på noterna trots tiden på dygnet. Vi börjar våran resa till Norge och beräknas vara framme 07,30. Resan går bra lite trafik och plusgrader. Det blir att köa en stund innan vi kommer in i mässhallen, väl inne äter vi lite frukost. Trissa är på toppenhumör och visar sig väl i ringen, hon får bedömningen exellent med ck och CERT, blir 2a btk med R-CACIB. Är nöjd med resultatet och våran färd hem kan börja.

27/11-11

Idag blåser det verkligen storm ute med jaga vill tjejerna absolut göra. Vi packar in gänget i bilen och åker till samlingen. I första såten går jag med Trissa och Sara och Patrik med Ester. Det dröjer inte länge förrän det sjunger i skogen, ett par minuter sen skjuter Patrik en fin bock. Trissa och Sara är dem lyckliga. Nästa såt går jag med Ester och Patrik med Trissa och Sara, inga vilt på fötter i denna såt. Tredja såten sitter jag med på pass och Patrik går med Nova, som får upp rå och driver runt på, tyvärr inte i pass. Nu var denna jaktdag slut med lyckat resultat. Dags att åka hem och få värme i stugan och lite mat i magen för att senare åka till jobbet. Åter en helg till ända.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.06 | 22:17

Grattis grattis tillresultaten igår!!!!!!!!!!!!

...
20.05 | 17:18

Grattis grattis på 10 årsdagen ;) Hoppas att gick bra för Trissa och Ester i grishägnet. Kram

...
18.05 | 23:39

Grattis till 10 årsiga bröllopsdagen!!!!!!!! Kram

...
02.05 | 22:49

Hej.
Rebecka. Vilken fin häst du fått.Jag har kortrt på dig, som jag fick, i lekrummet.Där ser jag dig varje dag.Hoppas du har det bra i skolan.
Kram Maud

...
Du gillar den här sidan