Blogg

Ny vecka, nya utmaningar.

1/12-11

Idag är det första december och åter storm ute. Veckan har gått fort, måndagen bara försvann med extra jobb mitt på dagen. Rebecka fick åka till fiolspelningen med grannpojken som också spelar. Sen åkte Patrik och Rebecka till polisen och fixade nya pass. Åter till jobbet på kvällen.

Tisdagen började med att åka hem från jobbet vid 8, ge hästar och hundar mat och sedan ut iskogen för att lägga spår till Trissa och Ester. Väl det gjort blev det sängen ett par timmar för att sedan ut i skogen igen och gå båda spåren. Tjejerna skötte sig bra!! Sen hem och fixa i stallet så Rebecka hann rida innan det blev för mörkt för att åka till avslutningen med simskolan. Hon är jätte duktig att simma nu, tog en hel del märken. Baddaren, silvergrodan, guldgrodan, silverfisken, guldfisken och livbojjen. Cool. Sen hem igen och äta kvällsmat, åter en sväng till jobbet.

Onsdagen var det jakt igen, vi skulle till skogaholm och vara hundförare för Sveaskog. Alla hundar fick lufta sig och dem skötte sig exemplariskt!

Tordagen blev en rätt lugn dag, har suttit och skrivit en del, samlat ihop dokument inför adoptionen. Varit på jobbet och skrivit tidrapporter så personalen får sin lön till jul. Handlat en del och nu på kvällen har jag bakat GI-lussebullar, dem blev saftiga och goda! Rebecka har varit på gymnastiken idag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ebba | Svar 03.12.2011 17:36

recept på bullarna önskas

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.06 | 22:17

Grattis grattis tillresultaten igår!!!!!!!!!!!!

...
20.05 | 17:18

Grattis grattis på 10 årsdagen ;) Hoppas att gick bra för Trissa och Ester i grishägnet. Kram

...
18.05 | 23:39

Grattis till 10 årsiga bröllopsdagen!!!!!!!! Kram

...
02.05 | 22:49

Hej.
Rebecka. Vilken fin häst du fått.Jag har kortrt på dig, som jag fick, i lekrummet.Där ser jag dig varje dag.Hoppas du har det bra i skolan.
Kram Maud

...
Du gillar den här sidan