Blogg

Inget vidare.

3/12-11

Helgen har kunnat börja bättre, redan på fredag förmiddag kände jag att febern var på gång. Grannens lillflicka kom och hade lektion på Casper på förmiddagen. Ester fick gå sitt spår som jag lagt tidigare på morgonen det gjorde hon klockrent. Trissa fick söka trut på gärdet som jag släpat ca 400 meter. På eftermiddagen när Rebecka kom hem från skolan var det dax för stallet igen, hon fick idag träna på att öka och minska traven. Det gjorde hon bra och Casper var med på noterna. Till kvällen sen var det dax att åka till jobbet.

Lördagmorgon började med att jag åkte hem tidigare från jobbet, febern hade blivit värre. Hem och släppa ut hästarna, göra iordning Rebeckas kläder inför konserten idag på förmiddagen. Tjejerna och Patrik var redan ute i skogen, dagens jakt blev lyckad med duktiga hundar. Rebecka spelade flera låtar med fiolen på konserten idag med orkestern. Hon var jätteduktig, har bara spelat sedan i augusti. Ikväll blir det att vara hemma från jobbet och hoppas det är bättre imorgon.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.06 | 22:17

Grattis grattis tillresultaten igår!!!!!!!!!!!!

...
20.05 | 17:18

Grattis grattis på 10 årsdagen ;) Hoppas att gick bra för Trissa och Ester i grishägnet. Kram

...
18.05 | 23:39

Grattis till 10 årsiga bröllopsdagen!!!!!!!! Kram

...
02.05 | 22:49

Hej.
Rebecka. Vilken fin häst du fått.Jag har kortrt på dig, som jag fick, i lekrummet.Där ser jag dig varje dag.Hoppas du har det bra i skolan.
Kram Maud

...
Du gillar den här sidan