Blogg

Åter en vecka till ända.

Slutet v. 49.

Då har åter en vecka gått och en ny har börjat. I torsdags hade Rebecka avslutning på gymnastiken, jag var då på tur för att fixa lite julklappar. Sen till jobbet på kvällen. Fredagen var det direkt till Rebeckas skola på morgonen efter jobbet, dem skulle ha luciauppvisning och fika. Det är så härligt att höra barn sjunga, att dem kan lära sig så många sånger i den åldern. Hem till djuren och sen försöka sova en liten stund. Fredagskvällen blev lugn med mys för Rebecka och mig, Patrik var på julbord med jobbat.

Lördagen blev en hemmafixardag, Vi bakade julgodis och städade lite, Rebecka pysslade i stallet och red Casper. Idag galopperade hon ordenligt för första gången och det gick jättebra! Patrik och Nova var på jakt, det skjöts en dovkalv för henne efter ett fantastiskt drev. Patrik fick skjuta en dovkalv oxå men inte för någon hund. Ester och Trissa fick sista putsen inför morgondagens utställning.

Söndag morgon ringer klockan 05,00, upp och packa in alla i bilen och åka mot Stockholm. Resan går bra då det nästan är tomt på vägarna. Väl framme hinner vi in innan den värsta rusningen börjar. Kommer på plats och äter lite frukost. Ester ska först ut och detgör hon bra, det är mycket att titta på hundar och människor överallt men hon visar sig väl. Hon får bedömningen Very Good, hon behöver växa på sig lite lillsnuttan, mätte in till 43 cm. Sen var det Trissas tur, som vanligt visar hon sig själv och får exellent med ck och vinner jaktklassen, får CACIB och blir placerad som 2a tik. Vi går sedan runt lite på mässan och handlar lite ben, mm. Sen bär det av hemåt!

Kvällen hemma nlir lugn, fixa med hästarna, lite mat och sen är det åter dax att göra sig klar för en ny vecka imorgon.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.06 | 22:17

Grattis grattis tillresultaten igår!!!!!!!!!!!!

...
20.05 | 17:18

Grattis grattis på 10 årsdagen ;) Hoppas att gick bra för Trissa och Ester i grishägnet. Kram

...
18.05 | 23:39

Grattis till 10 årsiga bröllopsdagen!!!!!!!! Kram

...
02.05 | 22:49

Hej.
Rebecka. Vilken fin häst du fått.Jag har kortrt på dig, som jag fick, i lekrummet.Där ser jag dig varje dag.Hoppas du har det bra i skolan.
Kram Maud

...
Du gillar den här sidan